Henk Boven, Boven Menshop, Winschoten/Appingedam

Ruurd luistert vooral naar ons, niet naar zijn eigen ideeën. Hij is een kunstenaar in zijn vak en in het leven. Het is echt fantastisch om met Ruurd te werken.

Haskia & Getie Kramer, reisbureau Internoord, Groningen

Het bijzondere aan Ruurd is dat hij al na één gesprek met een heldere tekening kwam waaruit bleek dat hij ons perfect had begrepen. In 1986, en alle jaren daarna wanneer we een nieuwe zaakinrichting nodig hadden. Wat wij voelden heeft Ruurd omgezet in een reisbureau dat past als een jas!

Team Broekman Kledingzaken, Huissen

Wij groeien het liefst tegen de stroom in. Nou dat is gelukt. Uitbreiding. Horeca. Ruurd komt altijd met de ideeën. Ideeën die werken. Hij heeft ons volste vertrouwen.

Jilke & Gea Marinus, Bakkerij Marinus, Appingedam/Groningen

Wat we ook bedenken, we doen dat altijd samen met Ruurd. En elke keer als hij bij ons terug komt voor een andere zaak, weet hij ons weer te verrassen!

Gertjan Slijkerman, Slijkerman Bakkerszaken, Noord-Holland

Het commerciele resultaat is na de verbouwingen van Ruurd Voorneveld duidelijk toegenomen. Ruurd is altijd de juiste man op de juiste plek. Hij denkt echt mee. Wij hebben een groot wederzijds respect, vertrouwen en begrip gevoeld.

Erik Oomen, Meneer en Mevrouw Hoekstra, Stiens

Via onze inkooporganisatie Euretco zochten wij jaren geleden een partner voor onze herinrichting. Niet perse een architect, maar meer een slimme nuchtere vent die ons zou begrijpen. Nou die hebben we gevonden! Ruurd dacht prima mee, ook in hergebruik uit onze oude winkel, waardoor we tegen relatief lage kosten een prachtwinkel hebben neergezet. Tegenwoordig praat Ruurd ons regelmatig bij over de laatste trends. Precies zoals we willen!