Een update van uw winkel leidt vaak tot een nieuwe winkel belevenis!

Een verkeerde gedachte bij interieur ontwerpen is dat er vaak gedacht wordt dat alles anders moet en er een groot budget nodig is. Echter kunnen wij van Voorneveld Interieur ook met kleinere aanpassingen werken om een heel ander gevoel te creëren.

Zie hieronder een mooi voorbeeld van Echte Bakker Vonk Een gehele winkelupdate met een gepast budget. Zo is het product display een gezellige zithoek geworden mede door de achterwand her te gebruiken en anders in te vullen is er een geheel eigentijdse uitstraling gecreëerd. Een frisse nieuwe winkelupdate met grotendeels eigen meubels om weer jaren vooruit te kunnen! Wil jij dit ook in je winkel? Neem dan Contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

winkelupdate lessismore uitstraling interieur interieurontwerp veelmetweinig recylcling winkelinrichting winkelinterieur voorneveldinterieur echtebakker

Update Bakkerij Vonk Bunnik